Caravan te huur op Terschelling !

Charlie's  Angel

caravan

naar google maps Locatie en omgeving: Caravan Charlie's Angel staat op de kleine rustige camping Molenland in Formerum, aan de badweg naar het noordzeestrand. Ingang van de camping is aan de Molkenbosweg. Tegenover de camping is ponyverhuur de Prairie het walhalla voor jonge ponyliefhebbers. De caravan is vlakbij bos en duin en 10 minuten fietsen naar het strand. Op het strand in Formerum vindt u strandpaviljoen de Zandzeebar en boven op het duin met geweldig uitzicht het Strandhotel. In het dorp Formerum is een zeer complete supermarkt annex slijterij. Er zijn diverse fietsverhuurbedrijven, eetcafé de Rustende jager, café; de Vijfpoort. Niet te missen is de Koffiemolen met daarnaast midgetgolfbaan de Molenbaan met snackbar, ijs, (overdekt) terras en speeltuintje voor de kleintjes. Het Wrakkenmuseum met eetcafé en piratenspeeltuin én de Boekenboer (oude boeken en curiosa) vindt u aan de zuidkant van het dorp. Het op één na grootste dorp Midsland is op loopafstand voor wie van een wandeling houdt, op de fiets bent u er binnen 10 minuten. Midsland heeft een dorpstraat met diverse winkels, restaurants, eetcafé's en bars.

Indeling en inrichting caravan: Caravan Charlie's Angel is geschikt voor vier á vijf personen. Entree, keukentje, eethoek en zithoek voorin de caravan. Douche en toilet. Verwarming middels gaskachel.
Er is een slaapkamer met een tweepersoons bed en een slaapkamertje met een stapelbed. Van de eethoek kunt u eventueel nog een extra slaapplek maken. Voor de vaste slaapplekken zijn er dekbedden (1 x tweepersoons en 2 x éénpersoons) en kussens aanwezig. Bed- en badlinnen dient u zelf mee te nemen, of te huren bij een linnenservice op het eiland.
Uiteraard is Charlie's Angel ingericht met vertrouwde, vrolijke retro stoffering en bijpassende spulletjes (zie ook de fotopagina). Aanwezig zijn: TV, radio, dvd-speler, boeken, strips, wat binnenspeelgoed plus strandspeelgoed voor de kids én een ouderwetse platenspeler met een stapel LP's. Het keukenblok is voorzien van gasstel, koelkast met vriesvak, waterkoker, filterkoffiezetapparaat. Er is een bezem, een stoffer en blik en stofzuiger.
Buiten op het terras staat een hippe loungebank, en een aantal losse terrasstoelen, kussens hiervoor en een wasrekje vindt u in de plastic opbergcontainer achter de caravan.
U betaalt geen eindschoonmaakkosten, maar aan het eind van uw verblijf maakt u de caravan weer schoon en ruimt u alles op zoals u het aantrof bij aankomst. Schoonmaakspullen zijn aanwezig.
Een groot pluspunt is de mogelijkheid een tentje naast de caravan neer te zetten waardoor de caravan bijvoorbeeld ook accomodatie biedt voor een gezin met (iets grotere) kinderen! Tevens kunt u uw hond meenemen en u kunt uw auto gewoon parkeren naast de caravan.

        
2018 ©  designed & built by E. Muijskens
contact